Ohnivé líčenie


Ahojte! Jeseň je už v plnom prúde a musím povedať, že sa stala mojím obľúbeným ročným obdobím. Hlavne vďaka farebným listom, babiemu letu a - fashion a makeup trendom. Jesenná móda je práve to "moje", milujem kabáty, čižmy, svetre. No a čo sa týka líčenia, tam už štandardne vládnu teplé oranžové, červené a bordové farby. Na očiach aj perách. Túto sezónu ale prekvapivo vynechávam tmavé pery a sústredím sa na očné tiene. Tento look je toho dôkazom a preto som sa rozhodla Vám o ňom napísať tutoriál. Budete s ním neprehliadnuteľné!


Celé líčenie som vytvorila len pomocou dvoch paletiek - Morphe 35O a Attractive Scenery 12K. Samozrejme, dôležité je pripraviť sa na VEĽA rozmazávania, takže majte po ruke aj kopu blending štetcov.

1. Ako inak, začneme podkladovou bázou, ktorá je v tomto prípade extrémne dôležitá. Následne na ňu aplikujeme svetlý alebo telový matný tieň (odtieň č. 1 z Attractive Scenery 12K).
2. Po vytvorení jednoliatej bázy môžeme začať rozmazávať prvý prechodový tieň nad záhyb oka. zvoľte veľmi svetlú oranžovobéžovú (tretí označený tieň z Morphe 35O). Postupne ju vrstvite pre výraznejšiu pigmentáciu.
3. Do vonkajšieho kútika a do záhybu pod oranžový tieň nanesieme hnedý odtieň s červeným podtónom (štvrtý označený tieň z Morphe 35O). Vždy ho aplikujte v menšom množstve a potom rozblendite.
4. Vrátime sa k oranžovej prechodovej farbe a znova rozmažeme okraje v záhybe.


5. Do vonkajšej tretiny oka potom dáme výraznú červenú farbu (odtieň č. 12 z Attractive Scenery 12K). Jej okraje stratíme hnedým tieňom tak, aby sa navzájom prelínali a vpíjali do seba.
6. Zvyšný priestor pohyblivého viečka bude pokrývať oranžová. Odporúčam jej vklepanie prstami, aby bola skutočne výrazná. (druhý označený tieň z Morphe 35O)
7. Rozmazávanie sa ani náhodou neskončilo - všetky prechody rozblendíme od okraja viečka až do záhybu najprv hnedým tieňom a potom oranžovobéžovou, ktorou sme začali. Ak stratíte na intenzite červenej a oranžovej v strede viečka, opätovne ich aplikujte.
8. Spodné viečko sa bude niesť v rovnakých tónoch. Najskôr v ,,nafúknutej" šírke naneste prechodový tieň (tretí označený tieň z Morphe 35O) a potom tesne k línii rias tmavší odtieň (štvrtý označený tieň z Morphe 35O).

9. Na vodnú linku použijeme hnedú ceruzku pre výrazný pohľad. (Colourpop Creme Gel Liner ,,Mr. Bing")
10. Horná linka bude klasická čierna. (NYC Cityproof 24HR WP Liquid Eyeliner) Myslím si, že takto výrazné tiene si ju jednoducho pýtajú.
11. Poslednou bodkou bude veľmi svetlý matný tieň v slznom kanáliku a pod obočím (prvý označený tieň z Morphe 35O).

Výsledné líčenie:



Rúž: Colourpop Lippie Stix ,,Taurus" a E.l.f. Lipstick ,,Natural Nymph"

Komentáre

Obľúbené príspevky