Moje obľúbené jesenné odtiene lakov


Ahojte! Podobne, ako som pred istým časom urobila článok o mojich obľúbených jarných lakoch, tu dnes máme jesennú edíciu. Jeseň je moje obľúbené ročné obdobie vďaka farbám. Tento rok sú však trendy nielen klasické tmavé odtiene, ale aj zastreté fialkové či mauve laky na nechty. Samozrejme, už niekoľkú sezónu sú v móde aj metalické farby. Čo však nosím ja? Vybrala som pre Vás mojich top 5 odtieňov, ktoré tento rok u mňa vedú. Čítajte ďalej...




1. Essie Nail Polish ,,Take It Outside"

Počas tohto obdobia nenosím len tmavé farby, práve naopak. Celkom si užívam manikúru v sivohnedých "taupe" odtieňoch. Tento lak od Essie vyzerá na nechtoch veľmi decentne a zaujímavo. Škoda, že v drogérii som podobný odtieň nemohla nájsť.


2. OPI Nail Lacquer ,,Hello Hawaii Ya?"

Poslednú dobu inklinujem k fialovej. Oproti sýtym a žiarivým odtieňom v lete však siaham po zastretej fialovej so šedým podtónom. Takou farbou nepochybne je aj tento lak od OPI. Skvelá výdrž je už len čerešničkou na torte.


3. Catrice Ultimate Nail Lacquer ,,For Nuts Sake!"

Pravdepodobne môj najväčší favorit spomedzi všetkých piatich je tento krásavec. Veľmi ťažko popísateľná farba - niečo medzi tmavohnedou a tmavou vínovočervenou. Neviem si predstaviť viac sexy jesenný odtieň.



4. Catrice Ultimate Nail Lacquer Limited Edition Check & Tweed

Aby som tu však nemala len krémové "nudné" farby, je tu jeden špecifický a zaujímavý lak s metalickým efektom. Takéto odtiene sú vždy o niečo odvážnejšie a viac vzbudzujúce pozornosť, preto sa hodia na večer. Ja som si obľúbila tmavozelenú s modrými odleskami.


5. Oriflame Nail Polish ,,Ruby Pink"

Nemohla by som nespomenúť nejaký lak z červených odtieňov. Tento je v skutočnosti bordový, no bolo nesmierne náročné ho hodnoverne vyfotiť. Akákoľvek tmavočervená a bordová na nechtoch je nesmrteľným trendom, takže smelo do nej.



Ako ste spokojné s mojím výberom jesenných lakov? Čo rady nosíte Vy?

Komentáre

  1. Harrah's Casino in Las Vegas - JT Hub
    Harrah's Las 남양주 출장샵 Vegas is the original Caesars property. 동두천 출장안마 The resort features more 광명 출장샵 than 2000 rooms, including 서산 출장마사지 392 suites, 공주 출장마사지 including a 2002-room luxury

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky